#OSTANIKODKUCE
 
 

 
 
     
  Posuđe od titanijuma  
 
  Titanijum je lagan i stabilan, jedan od najjačih metala. U smislu odnosa snage i težine, ima najveću ocenu od svih metalnih elemenata.
Titanijum je izuzetno otporan na kiselinu, kod izloženosti kiseoniku formira se sloj titanijuma koji se postepeno povećava. "Titanijum oksid" na površini metalnog materijala štiti od dalje degradacije. U slučaju da se metal ogrebe, oksid film služi kao vrsta leka, jer će ogrebotina zarasti.
 
 
  Titan je u povećanoj upotrebi u današnjem modernom svetu. Intenzivno se koristi u raznim hirurškim procedurama, kao i za pravljenje implanta ljudskog tela. Činjenica da je lagan, trajan i veoma otporan na koroziju čini ga podesnom za mnoge proizvodne namene.  
 
  Titanijumsko posuđe je ojačano posuđe sa aluminijskom osnovom i titanijumskom površinom. Veoma je snažno, izuzetno lagano i ima mnogo funkcija. Karakteristike grejanja čine titanijumsko posuđe pogodnim za svakodnevno kuvanje. Titanijumsko posuđe je izdržljivo, ne može se deformisati savijanjem i otporno je na koroziju.  
 
  Aluminijumsko jezgro doprinosi bržem provodenju toplote, što je sedam puta brže od metala kao što su čelik ili gvožđe. Titanijum se smatra bezbednim izborom za kuvanje, jer nije toksičan, stabilan je, otporan na kiselinu, nema mirisa i neće uticati na ukus hrane.  
 
  Posuđe od titanijuma ima malu debeljinu. U njemu ne morate da koristite ulje, masnoće ili buter kada kuvate hranu. To ga čini idealnim za pripremanje hrane bez masnoće, kao i obično zdravo kuvanje. Čak i dok je na visokoj temperaturi kuvanja, ono će sprečiti da hrana zagori.  
 
 

Lako se čisti. Ovo je možda jedna od najvećih prednosti titanijumskog posuđa za kuvanje. Može se lako očistiti krpom ili sa toplom vodom i sunđerom. Može se prati u mašini za pranje sudova.

 
 
  U našoj ponudi nalazi se izuzetan komplet titanijumskog posuđa, po izuzetno povoljnoj ceni. Pogledajte:  
 
 
 
Set za kuvanje TITANIJUM
 
 
 
  Set za kuvanje TITANIJUM - Komplet od 7 elemenata
• Duboka šerpa sa poklopcem Ø20 - 3 litra
• Duboka šerpa sa poklopcem Ø24 - 5 litara
• Plitka šerpa sa poklopcem Ø26 - 3 litra
• Tiganj bez poklopca Ø26
 
 
 
TRENUTNO NEMA U PRODAJI
 
 
 
 
 
 
 

POVRATAK NA VRH

 
Copyright 2018/2020 © Sim Trade Beograd - All rights reserved
design & hosting by Magdip